Maailma maksumaksjate liidu juht tunnustas Eesti maksusüsteemi

29. september 2006, 17:34

Rahandusminister Aivar Sõerd kohtus täna maailma maksumaksjate liidu presidendi Björn Tarras-Wahlbergiga, kelle kinnitusel on Eesti majandusedus oluline roll maksusüsteemil.


Rahandusminister Aivar Sõerd kohtus täna maailma maksumaksjate liidu (World Taxpayers Association, WTA) presidendi Björn Tarras-Wahlbergiga, kes viibib Eestis siinse maksumaksjate liidu kutsel.Minister märkis, et põhiteemana oli kohtumisel arutluse all Eesti maksusüsteem ning selle mõju majandusele. „WTA presidendi hinnangul mängib Eesti majandusedu kindlustajana olulist rolli 1994. aastal rakendatud maksusüsteemi mudel,” ütles Sõerd. „Analüüsisime ka nende riikide kogemusi, kes on samuti rakendanud proportsionaalse tulumaksu, ning arutasime, millised riigid võiksid olla selle järgmised rakendajad,” lisas ta.Rahandusminister avas koos Tarras-Wahlbergiga täna ka Eesti maksumaksjate liidu 11. aastapäevale pühendatud aastakoosoleku.Maailma maksumaksjate assotsiatsioon loodi 1988. aastal eesmärgiga võidelda madalamate maksude eest. Assotsiatsiooni kuulub 58 ühendust 41st riigist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2006, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing