Tiit Mae abikaasa ähvardab Äripäeva kohtuga

ÄP 02. oktoober 2006, 00:00

Äripäeva ajakirjanikule Villy Paimetsale helistanud Piret Mae kirjeldas leitut - ajakirjanikule kuuluva ettevõtte maksuvõlad, äriregistri saadetud trahvi- ja sundlõpetamishoiatused jne. Veel nimetas Mae ajakirjanikku Reformierakonna klooniks ning süüdistas teda ka oravaparteilt raha võtmises ja neile sobilike artiklite kirjutamises.

Mae lubas ajakirjaniku või Äripäeva või ka mõlemad kohtusse anda, nentides, et lõpliku otsuse teeb advokaat. "Me kogu aeg oleme oodanud, et keegi vääratab nii arvestatavalt ja tõsiselt, te nüüd tegite ära," märkis Mae. Küsimusele, mis siis Tiit Maest kirjutatud loos valesti oli, vastas Piret Mae: "Mis seal siis tõde oli? Üldiselt, halvustamine, võrdlemine Ossipenkoga. Kas peab inimest võrdlema Ossipenkoga selle pärast, et ta osaleb hankes, mis on täiesti seaduslik?"

Reedene Äripäev kirjutas, kuidas üheksa aastat Keila valda juhtinud Tiit Mae ettevõtted on viimase aastaga võitnud juba neli Keila valla välja kuulutatud riigihanget, kaasa arvatud viieaastase valla teede ja tänavate hooldamise ja remontimise hanke.

Lääne-Harju Ekspressi välja andev OÜ Taims Grupp kuulub võrdsetes osades Toomas Põldmale ja Mihkel Almersile, Piret Mae on osaühingu juhatuse ainus liige.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing