Kolmikute vanemad saavad Tallinnalt 100 000 krooni toetust

Annika Matson 02. oktoober 2006, 17:35

Mari Kuptsi ja Kalle Looranna
kolmelapseline pere täienes 25. septembril kolmikute tüdrukutega, Tallinna linn
otsustas peret toetada 100 000 krooniga.

Tallinna linn toetab kolmikute peresid lisaks sünnitoetusele 100 000 krooniga, teatas linn. "Selle rahaga on perel võimalik palgata abiline, kelleta on esimesel eluaastal võimatu hakkama saada," möönis abilinnapea Merike Martinson.


"Sündivus Tallinnas kasvab üldse jõudsalt," tunneb Tallinna linnapea Jüri Ratas heameelt. "Kavatseme eraldada linna lisaeelarvest sünnitoetusteks täiendavalt neli miljonit krooni," teavitas Ratas. Pere koos lastega pääses haiglast koju täna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2006, 17:35
Otsi:

Ava täpsem otsing