Facio nõuab teatrilt trahviraha tagasi

03. oktoober 2006, 07:30

Rakvere teatri renoveerija AS Facio Ehitus nõuab
kohtu kaudu saamata raha, mille SA Rakvere Teatrimaja jättis lepingutähtaja
ületamise tõttu maksmata, kirjutab Äripäev.


Viru maakohtu Rakvere kohtumajas oli eile eelistung, kus arutati Facio Ehituse hagi, milles ehitusfirma nõuab Rakvere Teatrimajalt 0,5 miljonit krooni.

Rakvere Teatri esindaja, vandeadvokaat Küllike Nammi sõnul kohaldas Rakvere Teater leppetrahvi, sest peatöövõtja Facio Ehitus ei andnud objekti eelmise aasta suvel lepingus ette nähtud ajaks üle. "Teater kohaldas leppetrahvi kahe nädala ulatuses ning tegi vastava tasaarvelduse," rääkis Namm. "Facio Ehitus pöördus kohtusse, et saada tagasi tasaarveldatud summa koos intressidega."

Facio Ehituse esindaja, advokaat Tarmo Peterson keeldus lepingu pinnalt tekkinud vaidlust kommenteerimast, viidates Facio Ehituse ja Rakvere Teatrimaja vahelisele töövõtulepingule, mille sisu ja täitmist puudutav informatsioon on konfidentsiaalne. Renoveeritud Rakvere teater avas uksed eelmise aasta 22. septembril.

Rakvere teatri renoveerimine läks maksma 37 miljonit krooni. Vaidluse arutelu jätkub kohtus 19. detsembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2006, 07:29
Otsi:

Ava täpsem otsing