Kaubamaja suuromanik Andres Järving võitis Rae valla maatüki enampakkumise

Kaisa Tahlfeld 04. oktoober 2006, 00:00

Andres Järving viibib praegu ärireisil Euroopas, kommentaariks teda tabada ei õnnestunud ning Toomas Peterson, kes on samuti firma aktsionär, tehingut ei kommenteerinud.

"Mina olen ASi Süda Maja aktsionär ja juhatuse liige, kuid igapäevategemistest räägib meil juhataja Veiko Murruste, tema on meie spokesman. Huvitusime sellest maatükist, sest näeme selles arenguperspektiivi," lisas endine Tallinna lennuameti peadirektor Peterson.

ASi Süda Maja tegevjuhi Murruste sõnul plaanitakse maatükil eluasemearendust." Tuumafüüsikat me Ameerikanurgal arendama ei hakka. Ikka eluasemearendust."

Teisi pakkujaid Murruste ei teadnud. "Pakkujaid oli teisigi, kuid kes täpsemalt, seda teab juba Rae vald. Enampakkumine oli kirjalik ja seal olenes kõik sellest, kes mida ümbrikusse kirjutas," täpsustas Murruste, kes on ise üks firma põhiaktsionäridest. Teine suurem Süda Maja aktsionär on Andres Järving, kes on ühtlasi Tallinna Kaubamaja suuromanik.

75,28 hektari suuruse Ameerikanurga maatüki enampakkumisele tuli neli osalejat, kuid teisi pakkujaid Rae vald avalikustada ei soovinud. "Teisi pakkujaid me ei avalikusta, kuid võin öelda, et pakkujaid oli kokku neli, sealhulgas kolm firmat ning üks eraisik," teatas vald.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing