Tallinna Äripanga kasum kahekordustus

04. oktoober 2006, 12:54

Tallinna Äripank teenis üheksa kuuga 31,9
miljonit krooni kasumit, mis on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga enam
kui kaks korda.

Tallinna Äripanga nõukogu esimehe Viljar Veskiväli sõnul on klientide arvu ja hoiuste mahtu kasvatanud soodne, kuni 4,6 protsendini ulatuv deposiidi intress. "Lisaks oleme oma teenustasud viinud konkurentidega võrreldes madalamaks ning avanud internetipanga tasuta kasutamiseks," lausus Veskiväli.

"Klientide kasvu tõttu laiendasime möödunud kuul oma kontorivõrku ja avasime esinduse Tallinnas, Estonia puiesteel," märkis Veskiväli. "Eraisikute sihtgrupis on Äripank panustanud kuni 24 ja üle 55 aastastele inimestele ning juriidiliste isikute lõikes keskmistele- ja väikestele ettevõtetele, milline suund on end õigustanud," lisas Veskiväli. Tallinna Äripanga eraisikutest klientide arv kasvas võrreldes aasta algusega viiendiku võrra ja eraisikute hoiuste maht 23 protsenti. Panga laenumaht suurenes samal ajal 40 protsenti

Tallinna Äripank on vanim tegutsev kommertspank Eestis, mis tähistab oma 15 tegevusaastat käesoleva aasta detsembris. Tallinna Äripank on keskendunud eelkõige väike- ja keskmistele ettevõtetele ning eraisikutele panga- ja finantsteenuste osutamisele. Lisaks pangale kuuluvad Tallinna Äripanga kontserni ka tema tütarettevõtted TBB Liisingu AS ja TBB Kinnisvara AS.

.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. October 2006, 12:55
Otsi:

Ava täpsem otsing