Sügis tõi Ordile sülearvutimüügis rekordi

Enn Heinsoo 05. oktoober 2006, 00:00

Septembrikuu müüginumbreid mõjutanud koolialgus tõi Ordile sülearvutimüügi rekordi.

Rekordina 1202 sülearvutit müünud ASi Ordi lauaarvutimüük jäi siiski tagasihoidlikuks ning üldist suurt rekordit ei tulnud. Kogumüüginumber jäi eelmise aasta tulemusele isegi alla. Ordi kommertsjuhi Jaan Pika sõnul piiras lauaarvutite müüki emaplaatide ja odavate protsessorite nappus. "Sülearvutitest olid populaarsed hea konfiguratsiooniga Centrino mudelid ning kiiresti võeti omaks uued Intel Core 2 Duol põhinevad sülearvutid, mis tulid müüki kuu viimastel nädalatel," lisas Pikk.

Desknote'i turundusjuhi Argo Almanni arvates mõjutas turgu lisaks koolile ka aktiivse ärihooaja algus. "Desknote'i sülearvutite keskmine hind on septembriski tõusnud, mis viitab nõudlusele võimsamate mudelite järele," kirjeldas Almann turul toimuvat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing