Nädala äike

ÄP 06. oktoober 2006, 00:00

Kes muu kui riik oma laenukontori KredExi abiga tohib ja saab reeglitest mööda minna. Firmajuht, kes pangast laenu ei saa, vuntsib KredExi abiga seisu ilusamaks. Pimesikumäng.

USA võttis vastu seadusemuudatuse, mis piirab internetikasiinode tegevust. Seepeale langesid asjaosaliste firmade aktsiad keskeltläbi 50%. Mõju Eestile? Patsiga poiste aktsiad langesid samuti, Armin Karu saalid võivad aga pigem kasu lõigata.

Ehitushinnad tõusevad, töömehi napib, materjaligi pole saada. Samas ei söö ehituses miski rohkem raha kui pooleliolev objekt. Aga mis kehvasti, see uuesti - alati saab ju uue projektiga alustada, kõik kohad polegi veel täis ehitatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing