Ansip: Reiljani tagasiastumine mõjus valitsuse mainele hästi

06. oktoober 2006, 17:27

Peaminister Andrus Ansipi sõnul on
keskkonnaministri Villu Reiljani tagasiastumine valitsuse mainele hästi
mõjunud.

Küsimusele, kas ka valitsus peaks tagasi astuma vastas Ansip: "Ja, mis siis saaks? Palju mürtsu või?"
Ansipi sõnul on keskkonnaministri tagasiastumine pigem valitsuse mainele hästi mõjunud, sest üks minister on käitunud riigimehelikult. "Tervele riigile mõjub antud juhtum loomulikult halvasti, samuti keskkonnaministrile," nentis peaminister. Ansipi sõnul siiski antud sündmused koalitsiooni tööd ei kahjusta.


Peaministri sõnul on antud kriminaalasjast väga vähe teada: "Meil on häbematult vähe infot, kuid piisaval palju keskkonnaministri tagasiastumiseks."


Ansip sõnas, et prokuratuur ei saa ainult uurimise huvidele keskenduda. "Kui korraldatakse läbiotsimisi, oleksid kohased ka kommentaarid. Avalikkusel ei ole jagatud toimunu kohta piisavalt infot. Seetõttu on näiteks kahju saanud Merko aktsionärid, sest algul lekkis meediasse infot läbiotsimiste kohta Merkos. Tegelikult on uurimise keskmes maa-amet."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2006, 17:27
Otsi:

Ava täpsem otsing