Atonen: Eesti maksusüsteem säilib

Annika Matson 06. oktoober 2006, 15:28

Reformierakonna aseesimees Meelis Atonen ütles täna
Ameerika Kaubanduskoja seminaril, et Eesti maksusüsteem säilib ka pärast 2009.
aastat.

Atoneni sõnul viiakse sisse vaid minimaalsed muutused, milles lepitakse kokku järgmise koalitsioonilepingu sõlmimisel pärast 2007. aasta valimisi. „Olen olnud Eesti poliitikas üle 10 aasta, uskuge ma oskan ennustada,” sõnas ta.

Praegu on ettevõttesse reinvesteeritav tulu maksuvaba, kuid kehtiv seadus ei ole kooskõlas ELi ema- ja tütaräriühingute direktiiviga, mille järgi peab emaühingule jaotatav kasum vähemalt 10protsendise osaluse puhul olema vabastatud tulumaksust. See peab muutuma aastaks 2009.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2006, 15:28
Otsi:

Ava täpsem otsing