Nestor: maksusüsteemi muutmine tuleb otsustada kiiresti

Annika Matson 06. oktoober 2006, 15:30

Sotsiaaldemokraatide aseesimees Eiki Nestor
ütles täna Ameerika Kaubanduskoja seminaril, et Eesti peaks langetama otsuse
maksusüsteemi muutmise osas võimalikult kiiresti.

"Me kaotame aega," ütles Nestor, kelle arvates lükkuvad edasi või jäävad seetõttu ära mitmed investeeringu Eestisse. Nestor ise pooldab väheste muudatuste sisseviimist nii, et praegune süsteemi idee, olla investoritele atraktiivne, säiliks.

Aastaks 2009. peab Eesti muutma praegust maksusüsteemi, kus praegu on ettevõttesse reinvesteeritav tulu maksuvaba, kuid kehtiv seadus ei ole kooskõlas ELi ema- ja tütaräriühingute direktiiviga, mille järgi peab emaühingule jaotatav kasum vähemalt 10protsendise osaluse puhul olema vabastatud tulumaksust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2006, 15:29
Otsi:

Ava täpsem otsing