Tallinna linn valis Tallinki parimaks töökohtade loojaks

Mariliis Pinn 06. oktoober 2006, 12:24

Tallinna linnapea Jüri Ratas kuulutas eile
õhtul välja tänavused ettevõtlusauhindade võitjad, ühtekokku anti auhindu välja
kuues kategoorias. Parimaks töökohtade loojaks sai Tallink.

Tiitliga "Töökohtade looja 2006" auhinnati AS-i Tallink Grupp, nominentideks olid lisaks võitjale Hansapank AS ja A-Selver AS. Ettevõtete hindamiskriteeriumiks seati töötajate arvu kasv 1. augustist 2005 kuni 31. juulini 2006.

"Särav startija 2006" auhinna võitis LTKV Projekt OÜ, kellega konkureerisid veel CD Kaart OÜ ja Sisearhitektuuribüroo LINK OÜ. Edukalt alustanud ettevõtteid hinnati käibe, kasumi, töötajate arvu ja töötasufondi järgi ning loodud toote või teenuse edukust ja arengupotentsiaali arvestades.

Tallinna arendusprojekti tiitli 2006 võitis MTÜ Kotka Staadion, tiitlile kandideerisid lisaks Kalev SPA ja Lasnamäe tööstuspark. Ettevõtete hindamisel arvestati objekti tähtsust ja mõju linna keskkonnale. Võitja puhul oli otsustav projekti sotsiaalne iseloom ja ettevõtja Garik Iknojani isiklik panus Tallinna esimese sisejalgpallihalli valmimisse, teatas Tallinna pressiteenistus.

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid edukaima ettevõtte "Inkubaatori ettevõte 2006" tiitli pälvis OÜ 2IN. Järgnesid RMP Eesti OÜ ja Right Head OÜ. Ettevõtteid hinnati eelmise ja käesoleva aasta esimese poolaasta tulemuste põhjal. Arvesse võeti ettevõtte käivet, pakutava toote või teenuse innovaatilisust ja tootearendust, samuti kasvupotentsiaali, tekkivat lisandväärtust, töötajate arvu ning ettevõtte üldist kvalitatiivset arengut.

Lisaks anti välja eriauhind "TTÜ Spin-off- kõrgtehnoloogiline tootja 2006" OÜ-le Rantelon ning eriauhind "Rakenduslik teadustöö 2006", mille võitis professor Tiit Koppeli juhendatud teadustöö "Hüdrauliliste mudelite standardlahenduste väljatöötamine."

Tallinna ettevõtluspäev toimus kolmandat aastat järjest. Ettevõtluspäeva eesmärgiks on teadvustada ettevõtluse rolli linna arengus, tutvustada ettevõtlusega seotud võimalusi ning Tallinna toetusmeetmeid väikeettevõtete loomisel ja arendamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2006, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing