Mida ootan presidendilt

Mati Feldmann 10. oktoober 2006, 00:00

Rohkem pühendumist majandusele. Seega siis Toomas Hendrik Ilveselt rohkem, kui pühendusid omal ajal Lennart Meri ja Arnold Rüütel.

Ei saa just öelda, et Ilvese eelkäijad oleks teemast ringiga mööda käinud. Lennart Meri algatas oma teisel valitsemisajal Eesti oma Nokia otsingud, mis tolles hetkes ehk pakkus uut sõnumit, ent kindlasti mitte täna. Arnold Rüütel tegeles ühiskondliku leppega, milles on üldsõnalised punktid majandusarengu kohta.

Mida Ilves saaks konkreetselt teha, on kaitsta Eesti maksusüsteemi Brüsseli rünnaku eest. Eestis on maksusüsteemi näol valminud midagi unikaalset, mida osa riike imetleb, osa aga kõigest hingest vihkab. Vastavalt sellele, kui avatud või protektsionistlikku majandusmudelit keegi arendab. Õnneks on Ilvese endine kodumaa meie liitlane.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing