Ain Taube: Rimi saamine ICA tütarfirmaks Eesti turule muutusi ei too

10. oktoober 2006, 12:43

Selveri tegevjuhi Ain Taube sõnul Rimi
saamine ICA tütarfirmaks Eesti turul muutusi kaasa ei too ning Selver neis
ohtlikku konkurenti ei näe.

"Ma usun, et erilist muutust see Eesti turul kaasa ei too. Võib-olla on neil nüüd kõrgetasemelisi otsuseid kiirem ja parem teha. Kuid ma ei usu, et see meie sektoris midagi muudaks," kommenteeris Taube.
Samuti ei muutu Taube sõnul ka Rimi kaubamärk. " Me ei näe selles muutuses endale mingit ohtu," lisas Taube.

ICA Baltic AB, mis on ICA AB tütarfirma, ja Kesko Food Ltd allkirjastasid lepingu, mille kohaselt ICA Baltic omandab Kesko Foodi 50protsendilise osaluse Rimi Baltic AB-s. Selle tehinguga saab Rimi Balticust 100-protsendiliselt ICA AB tütarfirma, mis on üks Põhjamaade liidreid jaekaubanduses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2006, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing