10. oktoober 2006 kell 8:51

Pärnus toimub esinduslik naisettevõtlusalane seminar

12.-14. oktoobril toimub Pärnus rahvusvaheline naisettevõtlusalane seminar, kust võtavad osa naisettevõtjad ja naisettevõtluse arendajad Balti riikidest, Põhjamaadest kui ka Poolast ja Suurbritanniast, teatas korraldaja FEM projekt.

Kolmepäevase seminari esimene päev on pühendatud naisettevõtluse nõustamise temaatikale ja seal osalevad teiste hulgas naisettevõtluse nõustamisega tegeleva Briti organisatsiooni Prowess arendusdirektor Sue Lawton ja Tarja Jutila Soome maanaiste nõustamisorganisatsioonist.

Seminari teisel päeval, 13. oktoobril toimub ka naisettevõtjate rahvusvaheline kontaktide laat ja naisettevõtluse teemaline seminar. Seminari kolmandal päeval külastatakse Pärnumaa naisettevõtjaid ja toimub strateegiaseminar naisettevõtluskeskuste koordinaatoritele, kus lektoriteks on Marianne Karlberg ja Cecilia Boström Rootsist.

Seminar viiakse läbi rahvusvahelise FEM projekti raames. FEM projekt on MTÜ ETNA Eestimaal (Ettevõtlikud Naised Eestimaal) kureeritav projekt, mille eesmärk on tõsta maanaiste ettevõtlikkust ja eneseusku ning luua seeläbi maal juurde töökohti.

Lisaks Eestile osalevad projektis veel ka Rootsi, Norra, Soome, Läti, Leedu, Poola, Valgevene ja Venemaa (Kaliningrad).

Hetkel kuum