Ärilaused

11. oktoober 2006, 13:27

Häid ütlemisi kolmapäeval, 11. oktoobril
ilmunud ajalehtedest.

"Iga politseinik teab, et kui kriminaalset käitumist ignoreerida, muutuvad kurjategijad julgemaks. On viimane aeg, et maailm näeks Putinis seda, kes ta on: meest, kes on viimas Venemaad tagasi pimeduse aega," analüütik Nina Hruštšova, Eesti Päevaleht.

"Ega töö juures pole ainult palk tähtis. Tähtis on töö juures ka ellu jääda," meremeeste sõltumatu ametiühingu juhatuse liige Mati Elmers, Eesti Päevaleht

"Nagu ärigi, ei seisa poliitika konkurentsil, vaid eelkõige inimestel, koostööl, millegi ühiselt loomisel," EBSi Eetikakeskuse juhataja Maria Kooskora, ajakiri Dilemma

"Kui jutuks tulevad majandusreformid, siis öeldakse mulle, et mis me teist räägime, te olete ju nii edukad," Euroopa Komisjoni väliskaubanduse peadirektoraadi juhtivnõunik Signe Ratso, ajakiri Dilemma

"Kas Maapank oma paariaastase eksistentsi juures üleüldse nii palju teenis kui praegu pankrotihaldurid?" Äripäeva arvamustoimetaja Aili Sandre kommenteerides Maapanga pankrotihaldurite 47,2 miljoni krooni suurust tasu, Äripäev

"Kui Villu Reiljan kirjutas alla millele tahes ega, nagu ta väidab, tea isegi praegu, milleks ministri allkirja üldse vaja on, tulnuks tema ministeeriumis ministrikoht koondada ja anda allkirjade tegemise käsk uksehoidjale, kes niigi peab tähitud posti vastu võtma. Vaat see oleks olnud tõesti riigimehelik tegu ja maksumaksja raha seisukohalt parim lahendus!" Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Igor Gräzin, SL Õhtuleht

"ELi astumine annab lääne investoritele kindlust. Nüüd võtavad nad turu jaoks raha suuremast sahtlist, kus vahendid ELi investeeringuteks, mitte enam teisest, õhukesest ümbrikust," Rumeenias tegutsev ettevõtja Peep Aaviksoo kommenteerides Rumeenia liitumist Euroopa Liiduga, Ärileht

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2006, 13:21
Otsi:

Ava täpsem otsing