Seesam hüvitas septembris 22,2 miljoni krooni eest kahjusid

11. oktoober 2006, 11:15

Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS
hüvitas septembris 22,2 miljoni krooni eest kahjusid, teatas ettevõte.

Käesoleval aasta üheksa kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 190,3 miljoni krooni ulatuses ehk 11% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul.

2006. aasta septembris hüvitas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS 1651 kahjujuhtumit kogu-summas 22,2 miljonit krooni. Kokku registreeris kindlustusselts septembri jooksul 1693 uut kahjujuhtumit, millest 387 puhul oli tegemist liikluskahjuga. Kõige rohkem hüvitas Seesam septembris sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele 14 miljonit krooni ja liikluskindlustuses 5,3 miljonit krooni. Sõidukitega seotud kahjudest on kõige sagedasemad liiklusõnnetuse- ja klaasikahjud. Kodu- ja ettevõtte varakindlustuses maksis Seesam septembris kokku 2,1 miljonit krooni hüvitisi, millest eraisikutele hüvitati 1 miljon krooni ja ettevõtetele ligi üle miljoni.

Kindlustusmakseid kogus Seesam septembris 53,9 miljonit krooni, mis on 36,1% rohkem kui eelmise aasta septembris. Kuu maksetest suurem osa ehk 27,8 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, liikluskindlustuse makseid kogunes 9,9 miljonit krooni ja ettevõtte varakindlustuse makseid 6,9 miljonit.

Kokku on Seesam kolme kvartaliga kogunud preemiaid 433,1 miljonit krooni - kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on 30%. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtlikus sõidukikindlustuses, liikluskindlustuses, ettevõtte varakindlustuses ning koduvarakindlustuses.

Finantsinspektsiooni statistika põhjal moodustas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse ASi turuosa aasta kaheksa kuu kokkuvõttes 18,4%, olles võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 2,1 protsendipunkti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2006, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing