Vink: Kapo pole Eesti Ehituse kontoris käinud

11. oktoober 2006, 14:10

Eesti Ehituse juhatuse esimees Jaano Vink
ütles aripaev.ee-le, et tema andmetel ei ole maa-ameti skandaaliga seoses Eesti
Ehituses uurimist alustatud ja läbiotsimist pole toimunud.

Postimehe andmetel pole Eesti Ehitus kõrvalseisja ka looduskaitsealuste maadega tehtud tehinguis vahi all olevate ärimeestega. Vähemalt kaks Nõmme-Mustamäe kinnistut on firma ostnud esmalt eraomanikult ja siis edasi müünud vahi all oleva Einar Vettuse firmale.


"Eesti Ehitus on teinud üldse kokku kaks vahetustehingut looduskaitseliste maadega, need tehingud on tehtud seaduslikult. Firma sai tänavu mais loa vahetada kaks kinnistut Tallinnas Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealalt ja üks kinnistu Pirita jõe orust kinnistu vastu Tallinnas Sipelga tänaval," ütles Vink.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2006, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing