Windows Vistast väljas viimane prooviversioon

ÄP 12. oktoober 2006, 00:00

Eelmisel nädalal tegi Microsoft kättesaadavaks viimase testversiooni operatsioonisüsteemist Windows Vista.

Viimast versiooni kutsutakse Release Candidate 2-heks ning kättesaadav on see partneritele ning entusiastidele, kes on osalenud ka varasemates testides, samuti RC 1 testis. Microsofti teatel ei ole sellega seoses muutunud Vista jaemüüki tulemise kuupäev, kuid väidetavalt võib see veel juhtuda.

Praegu on peaaegu kõigile kättesaadav Vista Release Candidate 1, mille võib leida Microsofti kodulehelt. Prooviversiooni puhul ei ole piiratud, mis tüüpi paigaldust kasutada saab. Võimalik on proovida kõiki paigaldustüüpe, nagu "Basic" või "Ultimate".

Väidetavalt on ka lõplikus jaemüügiversioonis vaid ühte tüüpi paigalduspakett, mida on võimalik osta. Selleks et näiteks minna üle Vista "Basicult" "Professionalile", tuleb lihtsalt osta teine litsents ning tarkvara juurde hankida ei ole vaja.

Koguselitsentsiga Windows Vistat hankivatele klientidele plaanib Microsoft tarkvara kättesaadavaks teha novembris.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing