Ärilaused

Häid ütlemisi 12. oktoobri ajalehtedest.

"Lootus sureb viimasena," Saare Kaluri nõukogu esimees Peeter Jalakas VEB Fondi jäänud kaht miljonit oodates. Äripäev

"Olla järjekorras teistest ees, saada kõige soodsama hinnaga või kõige rohkem kaupa," Viljandi kunstikooli direktori ja reklaamipsühholoogi Toomas-Vahur Lihtmaa, kelle sõnul meeldib inimestele ostuprotsess kui auhinnaline võistlus. Postimees

"Üllatus pole see, et nii palju rahvast tuli, vaid see, et nad juba mitu tundi enne avamist saabusid," Lasnamäe Prima avamiselt omanikfirma Soome Tarbijaühistute Keskühistu Eesti piirkonna juht Leena Laitinen. Postimees

"Reformierakonna kahe juhtfiguuri, peaminister Andrus Ansipi, ja Tartu linnapea Laine Jänese seisukohad erinevad nagu öö ja päev,” Eesti Raadio Tartu stuudio juhataja Vambola Paavo (seisukohad puudutavad Tallinna-Tartu maantee uuendamist). Postimees

"Demokraatia ei ole võlukepp, vaid võimalus ühiskonda arukalt korraldada," kolumnist Enn Soosaar. Eesti Päevaleht

"Näib, nagu välistaks vabadus vastutuse ja vastutus vabaduse, võim annab vabaduse ja vabastab vastutusest. Muiste ei püütudki varjata," teoloog Toomas Paul elust Eestis. Eesti Päevaleht

"Nõukogude-aegne mentaliteet oli selline, et lastele oli prestiižne anda kõrgem haridus, kutsekool kõlbas naabripoisile. Midagi pole siiani muutunud, pigem vastupidi – toimub massiline kõrgharidustumine, hetkel on Eestis üle 50 kõrgkooli, varsti ei saa ilma isegi juuksuriks ega lasteaiakasvatajaks," kunstikriitik Ants Juske. Eesti Päevaleht

"Isegi välismaalased ei taha köögiviljakasvatusi ära osta,” põllumees Ants Pak, kirjeldades, kui raske ala on köögiviljakasvatus. Maaleht

"Kahju, et Laari ja Aaviksood ei saa ristata, siis võiks suhteliselt tasakaaluka liidri saada,” Isamaaliidu ja Res Publica Liidu juhiks pürgiv Jaak Aaviksoo. Maaleht

"Villu Reiljan on nii kaua kõrgel kohal olnud, et tema kindlasti pole ise korruptsiooniga seotud,” Lasva vallavolikogu esimees Arno Kirsimägi. Maaleht

Hetkel kuum