Täna hommikul avaldab äripäev.ee kokkuvõtte New Yorgi lennuõnnetusest

12. oktoober 2006, 01:27

Neljapäeva hommikul saate äripäev.ee
vahedusel lugeda kokkuvõtet eile New Yorgis lennuõnnetusele järgnenust.
Kokkuvõte jõuab teieni kell 7.00 ja selle autoriks on Äripäeva korrespodent USAs
Kertu Ruus.

Kell 01.00 seisuga oli õnnetuse kohta teada järgmine info.

New Yorgis Manhattanil lendas Eesti aja järgi eile hilisõhtul umbes kell 22.00 väikelennuk korterelamusse. Õnnetuses hukkusid neli inimest, nende hulgas ka lennuki omanik ja piloot Cory Lidle, kes oli N.Y. Yankees'e söötja. Lidle sai piloodiload seitse kuud tagasi. Enne õnnetust tuli lennukist hädakutsung. Lennuk rammis luksuslikku 50korruselist kortermaja Manhattanil.

Lisaks saate täna lugeda äripäev.ee'st ka huvitavaid fakte ja viimasel aastal toimunud muutusi Eesti jõukamate inimeste hulgas. Reedel ilmub Äripäevas Eesti Rikaste TOP 500, mida on aastaid pannud kokku Äripäeva ajakirjanik Peeter Raidla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2006, 01:26
Otsi:

Ava täpsem otsing