Absoluutne ülekaal Saksa tootjate käes

Rein Reinpõld 13. oktoober 2006, 00:00

Üle 50% kasutatud autode turu pakkumistest on Volkswageni, Audi, BMW, Opeli ja Mercedese mudelid.

Eestlased eelistavad kvaliteetseid marke ja pakkumisi ükshaaval vaadates on näha, et ka heas varustuses sõidukeid. Ainukene, kes veel esiseitsmikusse mahub, on PSA gruppi kuuluv Peugeot, kes on aastaid siin hästi uusi autosid müünud. Seitsmele levinumale brändile järgnevad pakkumistes ülejäänud 88, moodustades laiaulatusliku ja tehniliselt kirju valiku, saades koondnimetuse "Muud", kuid kokku saab neid siiski ainult 37%.

Kasutatud autode turul kuulub esikoht kahele: Volkswagen ja BMW. Parimad ja arvukamad mudelid turult on muidugi Golf ja Passat.

Kõige suurema osa BMW valikust moodustab 500-seeria.

Kolmandana on järelturul Audi mudelid. Väga heade autode A6 ja A4 valik on korralik, et iga soovija peaks ta meie turult endale leidma ta hinna, varustuse ja vanuse järgi, kui tal ainult seda soovi on. Pakutava hulgas mudelit Audi 80 nimetada on tüütu, sest see ongi praegu järelturul parim auto.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing