ÄP 5 aastat tagasi: Ameeriklastes süveneb terrorihirm

ÄP 13. oktoober 2006, 00:00

Terrorihirmus ameeriklased on lõpetanud tarbimise, uued teated siberi katku juhtumitest ajendavad kahtlustama rünnakut meedia, veel ühe USA sümboli pihta. Statistika järgi langes eratarbimine, USA majanduse peamine alustala, 11. septembri terrorirünnakute järel rohkem kui kardeti - 2,4%. Teated riigi neljanda nakkusjuhtumi avastamisest New Yorgis põhjustasid aga tormijooksu haiglatele-apteekidele ja süvendasid langust USA börsidel. FBI hoiatas ameeriklasi uute terrorirünnakute eest juba lähipäevil. Suurenenud ebakindlus ja hirm sunnivad ameeriklasi kodus püsima.

Hetkeseis: Üleeile lendas väikelennuk New Yorgi korterisse 52korruselise elamu 20. korrusel. Tegemist oli õnnetusega, kus hukkusid piloot ja instruktor. Ometi äratas see vanad hirmud ja pani ameeriklasi mõtlema, kui hõlpsalt pääseb lennuk majade vahele hoolimata kõrgendatud turvameetmetest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing