Süütud roimad

Lennart Beat 13. oktoober 2006, 00:00

Las Vegase tähelepanuväärseim eksport "CSI" kõrval sai just hakkama plaadiga, millesugust oodatagi. Järjekordne 2004. aastal debüteerinud bänd, kelle teine plaat pidi otsustama, kui kõvad mehed nad tegelikult on, näitab, et maailma cool'imad anglofiilid pole midagi juhuse hooleks jätnud. Alustades Anton Corbijni fotokunstist ning jätkates Alan Moulderi ja Floodiga, kelle nupuoskusi on kasutanud kõik viimase 25 aasta mõjukaimad nn alternatiivbändid.

Olles küll 80ndatel musta värvi eelistanud tegijate mõjudest totaalselt läbi imbunud, on The Killers moodsa roki absoluutne tänapäev. "Sam's Town" on tihkelt hümne täis nonstop-action. Brandon Flowers on veenev liider, kes lihtsalt paneb kuulama ja mitte vaikselt. "When You Were Young" jääb igavesti Springsteeni "Born To Runi" meenutama, aga 2006 oleks The Killersita kehvem aasta. Ja ikkagi on see ainult väga hea meelelahutus, ei muud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing