'Tantsud tähtedega' pakub professionaalset meelelahutust

Mari Hiiemäe 13. oktoober 2006, 00:00

Kaheksal järjestikusel pühapäeval on televaatajatel võimalus kaasa elada kaheksa kuulsa eestlase edusammudele tantsuoskuse omandamise raskel teel. Professionaalsete partnerite juhendamisel saadakse oma esimene kogemus võistlustantsijana.

Kanal 2 turundusjuhi Heili Klandorfi sõnul on saatesarjal mitu erinevat eesmärki. Esiteks viib "Tantsud tähtedega" suurejoonelise ning kuluka otsesaatena eesti teleproduktsiooni täiesti uuele tasemele. Sarnase ettevalmistuse ning ülesehitusega ning nii kulukaid saateid seni Eestis tehtud ei ole. Saatesarja teine eesmärk on pakkuda inimestele kvaliteetset meelelahutust. Televaataja naudib ettevõtmise glamuurset sära ning põnevaid võistlusmomente.

Tegemist on otsesaatega, mille kulgemine toimub otse televaatajate silmade ees. Järgemööda esitavad paarid oma varem ettevalmistatud tantsu ning võistlejaid hindab professionaalne zürii, kelle antud punktide summa määrab pooles mahus võistlevate paaride paremusjärjestuse. Lõpliku paremusjärjestuse selgitamisel on züriiotsusega võrdne kaal televaatajate telefonihääletusel antud punktidel. Otsesaate võlu on see, et kõik toimuv peab õnnestuma esimesel korral, iga võistlejate tehtud tantsusamm on televaatajale näha ning kommenteerida.

Meelelahutuslikkuse kõrval on "Tantsud tähtedega" ka hariv.

Võistlustantsu propageerijana on saade "Tantsud tähtedega" kindlasti efektiivne. Professionaalne zürii (Ants Tael, Kaie Kõrb, Jüri Nael ning Merle Klandorf) juhib vaatajate tähelepanu paaride tantsualastele vigadele ning aitab aimu saada, mida üks konkreetne paar teleekraanil tegi hästi või halvasti. Televaatajaid mõjutab kindlasti ka võistlevate isikute emotsionaalne meeldivus, kuid zürii aitab kujundada objektiivset hinnangut just paaride tantsuoskustele. Kellelegi ei püüta ära teha ega kedagi halba valgusesse jätta. Täpselt nii hästi, nagu üks või teine paar oma tantsu ära on õppinud, nii hästi või halvasti neil ka läheb.

Üks saatesarja tähtis eesmärk on heategevus. Pool telefonihääletusest saadud tulust annetatakse Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidule, kes kasutab saadud summat abivajavate laste heaks üle Eesti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing