Täna öösel tapeti ITAR-TASSi ärijuht Anatoli Voronin

16. oktoober 2006, 16:18

Täna öösel tapeti Venemaa uudisteagentuuri
ITAR-TASS ärijuht Anatoli Voronin, kirjutas ITAR-TASS.

Venemaa siseministeeriumi andmetel tapeti 55-aastane Voronin mitme noahoobiga enda Moskva korteris.

Praegu töötab sündmuskohal uurimisgrupp, kus on inimesi nii miilitsast kui ka prokuratuurist. Politseinikud küsitlevad ka Voronini naabreid. Voronini laiba leidis tema autojuht. Praegu ei osata öelda, mis võis olla tapmise motiiv.

Venemaalt on viimastel nädalatel tulnud uudiseid mitmete tuntud inimeste mõrvamiste kohta.

7. oktoobril leiti Moskvas oma kodu lähedal mahalastuna tuntud vene ajakirjanik Anna Politkovskaja, kes oli Venemaal üks häälekamaid Tšetšeenia sõja kriitikuid. "Novaja Gazeta" ajakirjanik Politkovskaja sai laiemalt tuntuks oma reportaažidega Tšetšeeniast, kus ta tõi avalikkuse ette Vene armee julmused tsiviilelanike vastu. Eesti keeles on 2004. a ilmunud Anna Politkovskaja raamat "Teine Tšetšeenia sõda".

13. septembri õhtul toimus Moskvas president Vladimir Putini valitsemisaja kõige kõrgetasemelisem mõrv. Tundmatud kurjategijad tapsid Spartaki spordikompleksi lähedal Venemaa keskpanga asepresident Andrei Kozlovi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2006, 16:57
Otsi:

Ava täpsem otsing