Tuntud näitlejad esinevad Maarja küla heategevuskontserditel

16. oktoober 2006, 17:22

Maarja küla heategevuskontserdite sarjas
astuvad üles tuntud Eesti näitlejad.

Kolmel Maarja küla heategevuskontserdil "Kuula, palun! 5" astuvad üles Maria Soomets, Peeter Volkonski, Katrin Pärn, Margus Tammemägi, Jan Uuspõld, Karin Tammaru, Raivo E. Tamm, Diana Klas, Üllar Saaremäe ja Steptococcus Pyogenes, Evelin Pang, Hele Kõre, Priit Võigemast, Indrek Taalmaa ja Andres Raag, Aleksander Ivaškevitš, ansambel Kantriansambel (Pärnu Endla), Rasmus Kaljujärv, Eduard Toman, Ülle Lichtfeldt ja Ooperikvartett, Jüri Aarma, Hannes Kaljujärv, Jüri Lumiste, Andres Dvinjaninov, Mait Malmsten, Tiit Sukk, Margus Prangel, Ragne Pekarev, Laura Peterson, Marin Mägi, Tarmo Keskül ja ansambel Poiskõsõ.

Kontserdid toimuvad 12. novembril kell 19.00 Tartus Vanemuise suures majas, 26. novembril kell 19.00 Pärnus Endla teatris ning 27. novembril kell 19.00 Tallinnas Vene Draamateatris.

Esinejaid saadab Toomas Lunge bänd. Kõikidel kontsertidel on erinev esinejate koosseis. Piletid tulid müügile tänasest.

Kõik näitlejad ja lauljad esinevad kontsertidel tasuta, annetades oma honorari Maarja Küla rajamiseks.

Sihtasutuse Maarja küla asutasid 2001. aastal Tartu Maarja kooli õpetajad, lapsevanemad ja Tartu Toome Rotary Klubi. Sihtasutuse Maarja küla eesmärk on rajada Eesti intellektipuudega noortele kodu - Maarja Küla.

Maarja Küla rajatakse Põlvamaale Kiidjärvele ning praegu, 2006. aasta sügisel, elab Maarja külas 18 intellektipuudega noort koos abilistega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2006, 17:22
Otsi:

Ava täpsem otsing