ÄP 5 aastat tagasi: Bonnieri peasiht Ekspress Grupi enamusosalus

ÄP 17. oktoober 2006, 00:00

Bonnier Grupi esindaja Ekspress Grupis, Marieberg Internationali juht Lars-Gösta Juhlin ütles, et Bonnieril on Ekspress Grupis pikaajaline strateegia ja nende peaeesmärk on enamusosaluse saavutamine, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi

Juhlin ütles, et praegu neil 50 protsendi Ekspress Grupi omaniku Hans H. Luigega osaluse müügi lepet pole. "Loodetavasti tuleb lepe tulevikus. Ja meie oleme ostjad," lisas ta. "Tahame enamust," sõnas Juhlin, põhjendades seda pikaajalise nägemusega. Samas märkis Juhlin, et pole välistatud ka osaluse müümine Luigele. Bonnier Grupp maksis 1998. aasta suvel 50 protsendi Ekspress Grupi aktsiate eest 70-80 miljonit krooni.

Hetkeseis: Kuigi Bonnierid olid veendunud, et neil õnnestub Luigelt ka teine pool Ekspress Grupi aktsiaid kätte saada, läks vastupidi ning Luik ostis aktsiad tagasi. Praegu on Luik Ekspress Grupi ainuomanik, aga see ei pruugi kauaks nii jääda, sest käivad kuuldused, et kohe-kohe teatab Luik Ekspress Grupi aktsiate börsi noteerimisest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing