Tullamore Dew tunnistati maailma parimaks Iiri viskiks

17. oktoober 2006, 18:19

Kangete alkohoolsete jookide mainekal
võistlusel International Spirits Challenge Londonis võitis kaks kuldmedalit
viski Tullamore Dew ja tunnistati maailma parimaks Iiri viskiks.

Tullamore Dew Eesti ainuesindaja Liviko teatel võitsid nii tavaline kui ka 12-aastane Iiri viski Tullamore Dew oma kategoorias kuldmedali. Viski Tullamore Dew võitis käesoleval aastal kõrgeima tunnustuse ka World Spirits Competitionil San Franciscos.

Liviko müügidirektori Ragnar Kitse sõnul on Tullamore väärikas kaubamärk, mis viimasel kaheksal aastal noppinud ligi kakskümmend kõrgeimat tunnustust erinevatel võistlustel. Näiteks ka ühe neljast Spirits Challenge Trophy auhinnast kategoorias, millele kandideeris üle 700 erineva margi.

“Tullamore Dew on Eesti viskisõpradele aastaid tuttav toode. Selle viski müük kasvas ainuüksi viimasel aastal maailmas 19% võrra ning Tullamore Dew on kõige müüdavam Iiri viski Kesk- ja Põhja-Euroopas,” sõnas Kits.

Liviko kuulub täielikult Eesti kapitalile, Liviko ainuomanik on valdusfirma NG Investeeringud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2006, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing