Pealinn tegelgu inimeste muredega

Lemmi Kann 18. oktoober 2006, 00:00

Eelmisel nädalal sattus füüsilise rünnaku alla järjekordne sotsiaaltöötaja. Minevikust on teada juhtumeid, kus ühele vägivallaaktile leidub jäljendajaid. Kas linnaametnikel on põhjust end selle teadmise valguses ohustatuna tunda? Ilmselt küll.

Tallinna linnapea Jüri Ratas mõistab rünnaku linnaametniku vastu hukka ja planeerib järgmise aasta linnaeelarvesse vahendeid asutuste turvalisuse parandamiseks. See tähendab paari riigihankekonkurssi ning vett teatud huvigruppide veskile... ja lõpeb paanikanuppude ning elektrooniliste sissepääsusüsteemide paigaldamisega linnaametitesse.

Tasuks tõsiselt kaaluda, mis on olnud rünnakute ajendiks, ning tegelda asutuste turvalisuse tõstmise kõrval ka sotsiaalprobleemide sisulise lahendamisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing