Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Sügis uuendab restoranide menüüsid
Paat (Viimsi): Eesti parima vaatega söögikoha esimese korruse pubis on uued salatid, neist põnevaim Waldorfi salat suitsutatud seakeelega. Teise korruse restoranimenüüst leiab seakeele vahu tomati confit'ga - seakeel on peenestatud ja segatud majoneesi ja sibulaga. Uudne on sinihallitusjuustuga kana-virsikusalat. Menüüsse lisandus ka vana hea hapukapsaborš.
Amarillo (Tallinn): Menüüsse lisandusid bolillod ehk mehhikopärased võileivad, Hot Wingsi road ning Rancho Kitcheni valik - kuus erinevat kauboi-stiilis kanarooga. Nüüd on Amarillo menüüs 70 eri rooga, laienenud on ka veinivalik. Eriti suure isuga sööjad, tähelepanu! Amarillos on nüüd XXXL Burger ja Giant Skewer ehk eriti suur portsjon vardaliha.
Postipoiss (Pärnu): Oktoobri lõpuni ukraina erimenüü, mis on valminud Kiievi külaliskoka käe all.