Sügis uuendab restoranide menüüsid

ÄP 20. oktoober 2006, 00:00

Paat (Viimsi): Eesti parima vaatega söögikoha esimese korruse pubis on uued salatid, neist põnevaim Waldorfi salat suitsutatud seakeelega. Teise korruse restoranimenüüst leiab seakeele vahu tomati confit'ga - seakeel on peenestatud ja segatud majoneesi ja sibulaga. Uudne on sinihallitusjuustuga kana-virsikusalat. Menüüsse lisandus ka vana hea hapukapsaborš.

Amarillo (Tallinn): Menüüsse lisandusid bolillod ehk mehhikopärased võileivad, Hot Wingsi road ning Rancho Kitcheni valik - kuus erinevat kauboi-stiilis kanarooga. Nüüd on Amarillo menüüs 70 eri rooga, laienenud on ka veinivalik. Eriti suure isuga sööjad, tähelepanu! Amarillos on nüüd XXXL Burger ja Giant Skewer ehk eriti suur portsjon vardaliha.

Postipoiss (Pärnu): Oktoobri lõpuni ukraina erimenüü, mis on valminud Kiievi külaliskoka käe all.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing