Kultuuripärli eest saab üle 20 000 krooni

20. oktoober 2006, 12:45

Kultuurkapitali nõukogu hakkab välja andma
20 000 krooni suurust maakondlikku Kultuuripärli preemiat, et tunnustada ja
innustada kõrgvormis loomeinimeste erialast pühendumist, kirjutas Sakala.

"Sellist autasu antakse maakondades välja esimest korda," selgitas Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupi kontaktisik Vaike Rajaste. "Meil on veel lepingud alla kirjutamata, kuid oma põhimõttelise nõusoleku on andnud nii Viljandi Maavalitsus kui Viljandimaa Omavalitsuste Liit ja võib üsna kindel olla, et siinse preemia suurus on kindlasti rohkem kui 20 000 krooni."

Preemia kandidaadiks võib esitada füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid, riigi- või omavalitsusasutusi ja teisi organisatsioone, kellel on silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuurielu edendamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2006, 12:45
Otsi:

Ava täpsem otsing