Logitech ostis 20 miljoni dollariga muusikasüsteemide tootja

Annika Matson 20. oktoober 2006, 09:50

Nasdaqil noteeritud Logitech omandas
Squeezeboxi ja Transporteri muusikasüsteemide looja Slim Devices. Tehingu hind
oli 20 miljonit dollarit, teatas ettevõte.

2001. aastal Sean Adamsi poolt asutatud Slim Devices lõi spetsiifilise SlimServer tarkvara, mis võimaldas Squeezebox või Transporter seadmeid kasutades kuulata internetist muusikat ilma arvutit muusika vahendajana rakendamata. Slim Devices’i tooted võimaldasid kuulata kõrge kvaliteediga muusikat erinevates tubades, olenemata sellest, kas muusika tuleb otse internetist või arvutist.

Logitech’i presidendi Guerrino De Luca sõnul tähendab Slim Devices’i omandamine suurepärast võimalust laiendada Logitech’i juhtmeta muusikaseadmete tootegruppi innovaatiliste uute lahendustega.

Logitech on asutatud 1981. aastal. Firma kujundab, toodab ja turustab tooteid, mis võimaldavad inimestel digitaalses keskkonnas efektiivsemalt töötada, mängida ja suhelda. Logitech International on Šveitsi riigiettevõte, mille aktsiad on noteeritud Šveitsi ning Ameerika Ühendriikide börsidel. Ettevõtte tehased asuvad Aasias ning kontorid Põhja-Ameerika, Euroopa ning Aasia suuremates linnades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2006, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing