Puitmajja ostetakse pigem remontimata korter

23. oktoober 2006, 00:00

Puumajades eelistatakse remontimata kortereid, sest võimalused oma maitsele vastavat sisekujundust teha on suuremad.

Väheoluline pole ka soov olla kindel, et kapitaalsed ehitustööd oleks tehtud õigesti ja hästi. Enamasti seavad ostjad tingimuseks, et puumaja oleks ka üldiselt korras või oleks remonttöid vähemalt alustatud. Seevastu paneel- ja kivimajades eelistatakse remonditud kortereid, sest neis on korteriühistu kapitaalse iseloomuga parendused (aknad, radiaatorid jne) juba ära teinud ning kvaliteeti on raskem rikkuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing