Tallinnal pole probleeme

Harry Tuul 24. oktoober 2006, 00:00

Keskerakonna võimule tulekuga 2001. aasta lõpus on pealinna probleemid justkui veega uhutud ja miljoneid kroone kulub sinna, kuhu mõne aja eest poleks sentigi veerenud. Miljonite paraad algas kahe posti ehk nn vabaduse kella paigutamisega linnavalitsuse ette mõne aasta eest. Suurepärane idee on saanud jätku sel aastal, kui linnapiirile asuti paigutama tagurpidi slaavi g-kujulisi piiritähiseid hinnaga ligi 2,5 miljonit krooni tükk! Ja järjest paremaks läheb: keskerakondlasest Tauno Kangro idee paigutada merelahte Kalevipoeg paistab teoks saavat. Ja ka esinduspurskkaev! Miljoneid kroone väärt ideid tuleb linnavalitsusest lausa ludinal.

Lõõpida ja pilgata armastav tallinlane näeb sellest, et linnapea Jüri Ratas on tubli ning otsib ikka ja jälle tegemata töid. Ikka selleks, et Tallinn kunagi valmis ei saaks ja Ülemiste vanake meid ei uputaks. Aitäh.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing