Wõro tahab osta Oskari lihatööstust

24. oktoober 2006, 17:39

Eesti üks juhtivaid lihatööstusi Wõro on
endiselt huvitatud enamusosaluse omandamisest Oskari lihatööstuses, teatas
ettevõte.

Wõro juhatuse esimehe Kaido Kaare sõnul on Wõro koheselt valmis parandama Oskari majandusseisu, investeerima nii ettevõttesse kui ka tootearendusse ning andma töötajatele täiendavaid sotsiaalseid garantiisid.

"Wõrol on tugev finantspositsioon ning soov Oskarisse investeerida. Meie plaan on arendada singi- ja lihatooteid ning panustada tootearendusse välisturgudel," kinnitas Kaare.

Kaare kinnitusel ei kavatse Wõro muuta midagi Oskari tänases tootmises. "Oskari kvaliteetsed tooted jäävad päris kindlasti. Kui keegi levitab vastupidist informatsiooni, siis võin kinnitada, et see tuleb teadmatusest. Wõro säilitab Oskari tänase tootmisprofiili ja töökohad," rääkis Kaare.

"Heast ja väikesest ettevõttest peab saama meie strateegia järgi hea ja suurem ettevõte. Usaldusväärsem ja tugevam kõigile huvigruppidele. Kui me jätame emotsioonid kõrvale, siis Oskarile on juhtiva kodumaise lihatööstuse lisandumine Wõro näol hea uudis," sõnas Kaare.

Wõro eesmärk on arendada kahe ettevõtte baasil välja tugev kodumaine lihastööstus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. October 2006, 17:39
Otsi:

Ava täpsem otsing