Dresden bussisõbralikem linn

ÄP 25. oktoober 2006, 00:00

Rahvusvaheline Maanteetranspordi Liit (IRU) valis tänavu kõige bussisõbralikumaks linnaks Dresdeni.

Linn juurutas 2005. aastal busside uue parkimis- ning orienteerumissüsteemi, mis võimaldab turismibussidel linnas sujuvalt liigelda. Uus süsteem aitab tõsta bussiliikluse sotsiaalset tähtsust. Süsteem on abiks ka liiklusummikute vähendamisel.

IRU annab bussisõbraliku linna auhinda välja iga kahe aasta tagant, märkimaks kohaliku omavalitsuse pingutusi muutmaks liiklust inim- ja keskkonnasõbralikumaks ning soovi muuta linn turistidele atraktiivseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing