Konteinertranspordi- firma APL avas oma esinduse Leedus

ÄP 25. oktoober 2006, 00:00

Maailma üks juhtivaid konteinertranspordifirmasid avas 2. oktoobril oma esinduse Leedus.

Uue esinduse loomise eesmärgiks oli ennekõike tugevdada oma positsioone regioonis. Kohaliku esinduse nimi on APL Agencies UAB. Ettevõtte põhisadamaks Leedus kujuneb Klaipeda. Kohaliku esindaja kaudu oli kontsern Leedus ka juba varem esindatud.

Alates 2001. aastast on ettevõte teinud koostööd JSC Kontransaga, kuid struktuuri ümberkorraldusel otsustati luua kohalik esindus. Pole välistatud, et firma võib rajada lähiaastatel esinduse ka Eestis.

Enamik JSC Kontransa töötajaid liituski APLi esindusega, nende hulka kuulub ka APL Leedu uus juht Diana Utkeviciute.

APLi Euroopa regiooni president David Appletoni sõnul on Leedu, nagu ka teised Balti riigid, viimaste aastate Euroopas üks majandusliku edu näiteid. "Euroopa Liiduga liitumine ning õitsev majandus annavad meile kindlustunnet edaspidiseks," lausus Appleton pressiteates.

Appletoni sõnul aitab ettevõtte oma võrk Kirde-Euroopas kulusid vähendada ning muuta tööd efektiivsemaks. Hamburgi ning Bremerhaveni sadamate kaudu ühendatakse Klaipeda sadam firma ülemaailmsesse liinivedude võrku.

APL on rahvusvaheline konteinertransporditeenuse pakkuja, mis tegutseb rohkem kui 90 sadamas üle maailma.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing