Haapsalu saab 16 miljonit maksva autokeskuse

25. oktoober 2006, 17:03

Homme avatakse Haapsalu piiril Uuemõisas
Läänemaa suurim 16 miljonit krooni maksev autokeskus.

AS Kommest Auto müügidirektor Danel Heina sõnul vastab Haapsalu müügi- ja hoolduskeskus Peugeot kontserni Blue Box nõuetele. "Kõrgete ja kalliste kriteeriumite täitmine näitab Läänemaa turu väärtustamist ja tahet pakkuda klientidele suurlinnadega samaväärset kvaliteeti," lausus Hein.

"Möödunud aastal müüdi Lääne-Eestis kokku 200 uut sõidukit, tänavu ulatub läbimüük kuni 270ni. Heameel on tõdeda, et kõrge praktilise väärtusega kaubikute kõrval näitab kiiret kasvu sõiduautode müük, mis kinnitab Läänemaa elanike ostujõu kasvu," sõnas Melsas.

OÜ Uuemõisa Autokeskus alustas tegevust 2000. aasta novembris. Esimese müügikeskuse avas ettevõte 2001. aasta jaanuaris. Ettevõte annab tööd 12 inimesele. Lisaks Peugeot-le müüb ja hooldab Uuemõisa Autokeskus Suzuki, Seat ja Hyundai mudeleid.Peugeot müügi- ja hooldussalonge asub üle Eesti kokku 13 - Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Haapsalus, Paides, Narvas ning Jõhvis, Võrus ja Kadrinas. Viimases kolmes toimub vaid remonditeenuse pakkumine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. October 2006, 16:55
Otsi:

Ava täpsem otsing