Kauplemine New Yorgi börsil on saavutamas rekordtaset

ÄP 26. oktoober 2006, 00:00

"Kui nad saavad infrastruktuuri paika, kasvavad mahud tohutuks," sõnas Bloombergile Santa Monica Partnersi fondihaldur Lawrence Goldstein, kelle portfellis on ka NYSE aktsiaid. Praegu on NYSE päevane kauplemismaht 2,5 miljardit aktsiat. Järgmisel aastal võib see tõusta 3,2 miljardini ning 2008. aastal veel viiendiku võrra.

Suurenenud kauplemimaht mõjuks positiivselt ka NYSE teenistusele. Prudentiali analüütik Robert Rutschow ootab, et NYSE kasum tehingutasudelt ning börsiinfo müügist suureneb järgmisel kahel aastal 64%.

Kaotajad on maaklerid, kes kauplevad börsipõrandal. Credit Suisse vähendas eelmisel nädalal kolmandiku võrra põrandakauplejate arvu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing