Riigikohus arutab Isamaaliidu niiditõmbaja salaäri

Annika Matson 26. oktoober 2006, 07:25

Ühendpartei peaministrikandidaadi Mart
Laari hea sõber Jaanus Reisner võttis suurärimehelt Hillar Tederilt rõõmuga
vastu mitu miljonit krooni, kuid ei täitnud lubadust müüa talle osa Eesti
Raudtee aktsiapakist.


Ekspressi andmetel paljastab afääri sisu osa skeemist, kuidas üks Isamaaliidu niiditõmbajatest üritas oma heade poliitiliste sidemete abil miljoneid teenida. Kohtulugu näitab, et viis aastat tagasi, just sel ajal, kui Mart Laari valitsus valis välja riigiraudtee erastamiskonkursi võitjate pundi, vahendas tema kauaaegne sõber ja naabrimees Keemia tänava nn turvamajas Jaanus Reisner pileteid tollesse võidukasse seltskonda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2006, 08:39
Otsi:

Ava täpsem otsing