Põhja-Eesti regionaalhaigla nõukogu kinnitas kaks juhatuse liiget

27. oktoober 2006, 19:20

Põhja-Eesti regionaalhaigla nõukogu valis
oma eilsel istungil haigla juhatuse liikmeteks Sven Kruubi ja Heiki Ritsi. Uued
juhatuse liikmed nimetatakse ametisse viieks aastaks.

Mai lõpus kuulutati välja konkurss Põhja-Eesti regionaalhaigla kolme juhatuse liikme leidmiseks. Eilsel istungil valiti personalivaldkonna ja haigla planeerimise eest vastutavaks juhatuse liikmeks Sven Kruup ning haigla turundus ja kommunikatsiooni, klienditeeninduse, haldus-, tehnika- ja hangete valdkonna juhtimise eest vastutavaks juhatuse liikmeks Heiki Rits, teatas Põhja-Eesti regionaalhaigla.
Augusti lõpus kinnitas haigla nõukogu arendus- ja EL suunalise tegevuse eest vastutavaks juhatuse liikmeks Eve Karmo.

Sven Kruup on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi eriala, neuroloogia internatuuri ja radioloogi residentuuri. Kruup töötas aastatel 1990-1993 Mustamäe Haiglas neuroloogina ning 1995-1998 Mustamäe Haigla radioloogia kliiniku juhatajana. Sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonda juhtis Kruup aastatel 1998 – 2001. Alates 2001. aastast on Sven Kruup töötanud Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liikmena.

Heiki Rits on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ärikorralduse eriala. Aastatel 1992 – 1994 töötas Rits RAS Estonian Airi varustusosakonna juhina ning 1994-2003. aastal juhtis ta Estonian Airi haldusosakonda. 2003-2005 töötas ta Kesko Foodi haldusdirektorina ning alates 2005. aastast on Heiki Rits Rimi Baltic Groupi Kinnisvaravalduse AS juhatuse esimees.

Mõlemad valitud juhatuse liikmed ei kuulu ühtegi erakonda.

Mai lõpus kuulutati välja konkurss Põhja-Eesti regionaalhaigla kolme juhatuse liikme leidmiseks. Konkursile laekus 11 avaldust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2006, 19:24
Otsi:

Ava täpsem otsing