Ole kursis konverentside ja seminaridega: november

ÄP 30. oktoober 2006, 00:00

 • 03.11.
 • Eesti Näituste messikeskus
 • Teemad: Konverentsi eesmärk on pakkuda ideid ja näpunäiteid toitlustusvaldkonna erinevates sektorites tegutsevatele ettevõtetele. Erinevate toitlustusfirmade juhid annavad ülevaate peamistest trendidest, prognoosidest ja võimalustest ning räägivad, mis faktorid mõjutavad ettevõtte 2007. aasta eelarvet ja tegevusplaani.
 • Esinejad: põllumajandusminister Ester Tuiksoo, Carmen Cateringi tegevjuht Argo Koppa, A-Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar, Double Coffee turundusjuht Kadri Akkerman jt
 • Hind: 3160 kr (+km)
 • www.aripaev.ee/seminarid
 • 15.11.
 • Tallinn, Hotell Radisson SAS
 • Teemad: Praktiline ülevaade erisoodustustest ning muudatustest lähetuse ja sõiduauto hüvitiste maksustamisel. Juhitakse tähelepanu maksude korrektsele vormistamisele ning vigadele, mida vältida, et minimeerida maksuriske. Advokaat Vahur Kivistik räägib seminaril tüüpilisematest probleemidest ja vigadest erisoodustuse, lähetuse ja autohüvitisega seoses.
 • Esinejad: Aidi Kallavus, KPMG Baltics AS; Virve Aru, Rödl & Partner Audit OÜ jt
 • Hind: 3490 krooni (+km).
 • www.aripaev.ee/seminarid
 • 15.11.
 • Tallinn, Kaval-Antsu Talu
 • Teemad: Ees on ootamas jõulukuu kui üks kiiremaid ja pingelisemaid kuid aastas. Sel perioodil on klienditeenindajatele suunatud ootused kõrged: töökoormus on suur, tööandjad loodavad aasta parimat müüki, pere aga tahab pidada rahulikku jõuluaega. Kuidas ennast ise aidata pingelistel perioodidel? Kuidas suhtuda kriitikasse? Kuidas enda tegevust teenindajana analüüsida? Kuidas stressiga toime tulla?
 • Hind: 790-890 krooni (+km)
 • www.tallinnakonverentsid.ee
 • 15.-16.11
 • Pärnu, Hotell Strand
 • Teemad: Nõudluse juhtimine, nõudlusprognooside täpsuse kasvatamine, integreeritud nõudluse prognoosimine ja tootmise planeerimine, nõudluse prognoosimine närvivõrkude abil (tehisintellekt); UK, Soome, Leedu, Läti ja Eesti juhtivate tootmis- ning kaubandusettevõtete parimad nõudluse juhtimise praktikad. Aasta logistikategu 2006.
 • Esinejad: Sven F. Crone, Lancasteri Ülikool, Suurbritannia; Sami Laine, tarneahelate juhtimise strateegia osakonna juhataja, Deloitte, Soome; Gints Veckalns, juhatuse esimees, MAP Latvia AS, Läti; Marius Horbacauskas, tegevdirektor, Fazer Bakeries Lithuania, Leedu;
 • Hind: 6900-8900 kr (km-ta)
 • www.sensei.eu
 • 24.11
 • Tallinn
 • Teemad ja esinejad: Kuidas leida meeskonda oma ala parimaid spetsialiste ja juhte - olgu siis müügi ja turunduse, tehnoloogia või finantsvallast. Kuidas ressursikitsikuses leida professionaalseid, kogemustega ja õige suhtumisega inimesi - õigeid töötajaid vajalikele töökohtadele. Praktikud jagavad nõuandeid, kuidas võitluses heade töötajate pärast oma konkurente edestada ja õiged inimesed endale saada. Esinevad Esther Dyson, Kati Kusmin, Margus Hunt, Jan Andresoo, Taivo Paju, Endrik Randoja. Eksperdid näitavad, kuidas vajaliku inimese otsimine juba uuel nädalal õigesti käima panna ja tulemuslikult lõpuni viia. Esinevad David Archer, Jonathan Hill, Triin Raamat.
 • Hind: 3500-4500 kr (+km)
 • www.konverentsikeskus.ee
 • 30.11
 • Estonia Kontserdisaal, algus kell 19.30 2006. aasta majanduselu tippsündmus
 • Hind kahele: 1680 (+ km)
 • www.aripaev.ee/seminarid
 • 7. 12
 • Tallinn, Reval Hotell Olümpia
 • Teema: Praktiline ülevaade messidel osalemise eesmärkidest, vahenditest, võimalustest ja oskusteabest. Messil osalemine on osa firma turundusest, mille tulemuslikkus sõltub läbimõeldud ettevalmistustest. Oma kogemusi ja teadmisi tulevad jagama messikorraldaja, messil osalemise korraldaja, messide kohta informatsiooni edastaja.
 • Hind: 2792 krooni (+km).
 • www.aripaev.ee/seminarid

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  25. November 2011, 10:22
  Otsi:

  Ava täpsem otsing