Andres Bergmann asub Sierra Leones teid ehitama

30. oktoober 2006, 07:54

Detsembris vanglas vabanenud ekspankur
Andres Bergmann käivitab Sierra Leones tee-ehitusfirmat, kirjutas Eesti
Päevaleht.

Mullu detsembris vabanes pankrotistunud ERA panga endine omanik ja juhtkuju Andres Bergmann vanglast, kus ta istus majanduskuritegudes süüdi mõistetuna ligi poolteist aastat. Nüüd, ligi aasta hiljem käivitab ta Aafrikas Sierra Leones oma äripartneritele Hannes Hallikule ja Tõnu Soomerile kuuluvat tee-ehitusfirmat Mitco, mis võib hea õnnestumise korral kasvada piirkonnas tugevaks tegijaks.

Seni on Mitco osalenud Aafrikas ühel hankel, mille võitis 15–16 miljoni dollarise (200 miljoni kroonise) pakkumisega Senegali firma, eestlased jäid napilt teiseks.

Mitcol pole Lääne-Aafrikas palju konkurente. Suuremad neist on araabia või Kuveidi firmad. Eurooplased ei julge veel eriti piirkonda tulla. “Regioon ei ole kerge, seal on oma mentaliteet ja tingimused, kõigepealt tuleb ennast harida nii seaduste kui ka kohalike kommete osas,” ütleb Bergmann.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 17:05
Otsi:

Ava täpsem otsing