Ärimehed külastavad Iirimaad

Mariliis Pinn 30. oktoober 2006, 09:24

Tänasest, 30. oktoobrist kuni 3. novembrini
viibib kõrgetasemeline äridelegatsioon visiidil Iirimaal. Visiidi eesmärk on
Eesti majandus- ja kaubandussuhete tugevdamine ning arendamine Iirimaaga,

Visiit teostub tänu koostööle Kaubanduskoja heade partnerite Tallinna Ettevõtlusameti, Tallinna Linnavalitsuse, Välisministeeriumi, Briti Kaubanduskoja ning Estonian Air-iga, teatas Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.

Äridelegatsiooni, mida juhib Tallinna linnapea Jüri Ratas, kuulub 11 firmat: TVS Partnerid AS, Harju Kek AS, Volta AS, Deloitte Touche Eesti AS, RPM AS, Cybernetica AS, Paekivitoodete Tehase OÜ, Oru Hotell OÜ, Slops OÜ, Tavid AS, Best Western Hotell Tallink ning lisaks neile Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Tallinna linnavalitsuse, Tallinna ettevõtlusameti, välisministeeriumi, Estonian Air AS-i ning Kaubanduskoja esindajad.

Visiidi raames külastatakse Belfasti, Dublinit ja Cork´i, kus toimuvad Eesti majandust ja ärikeskkonda tutvustavad seminarid, millele järgnevad eelnevalt kokkulepitud kontaktkohtumised kohalike ettevõtjatega. Iiri suursaadiku Eestis Noel Kilkenny sõnul on iirlaste huvi Eesti ettevõtjate ja äritegemise vastu Eestis suur. Seda kinnitab eestlastele Iiri ettevõtetega ettevalmistatud kohtumiste arvukus. Eriti elavat huvi näitasid iirlased üles Eesti puidutööstuse ning IT-valdkonna innovaatiliste lahenduste vastu.

Lisaks Eestit tutvustavatele seminaridele ja ettevõtjate kontaktkohtumistele on kavas ka Eesti kultuuriprogramm – toimuvad vendade Johansonide kontserdid ning Dublinis avatakse linnavalitsuse hoones Tallinna litograafia näitus.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on Eesti suurima vabatahtliku liikmeskonnaga mitteriiklik ettevõtjate esindusorganisatsioon, mille liikmeskonna moodustavad enam, kui 3300 Eestis tegutsevat ettevõtet, millest 96% on väikese ja keskmise suurusega äriühingud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2006, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing