Talvine parkimiskord vanalinnas hakkab kehtima 15. novembril

Mariliis Pinn 31. oktoober 2006, 11:29

Talvine parkimiskord, mis on vajalik talviste
tänavakoristustööde läbiviimiseks, kehtib 15. novembrist kuni 15. aprillini,
teatas Tallinna pressiteenistus.

Talveperioodil toimub Tallinna vanalinnas tänavapuhastustööde tegemine paariskuupäevadel ühes piirkonnas ning paaritutel kuupäevadel teises piirkonnas.

Tagamaks vanalinna elanikele parkimisvõimaluse lubatakse koristuspäevadel vanalinna elanikel parkida tasuta oma sõidukeid kõrvalpiirkonnas või Vabaduse väljaku tasulises kinnises parklas. Vabaduse väljaku tasulises parklas annab parkimisõiguse vanalinna elanikele väljaantud tasuline parkimisluba oma elukoha esisel tänaval. Tallinna Kesklinna Valitsuse ja Väike-Rannavärava 6 parkla omaniku vahel on kokku lepitud, et vanalinna elanikel on seal võimalik tasuta parkida tööpäeviti õhtul kella 19.00 kuni järgmise päeva kella 11.00 ning lisaks puhkepäeviti ööpäevaringselt. Samasugune kokkulepe on olemas ka Vabaduse väljaku parkla haldajaga.

I piirkonda kuuluvad Viru tn, Valli tn, Müürivahe tn (Harju tn ja Viru tn vaheline ala), Sauna tn, Väike-Karja tn, Vana turg, Vanaturu kael, Raekoja plats, Kuninga tn, Suur-Karja tn, Harju tn, Kullassepa tn, Vana-Posti tn, Dunkri tn, Rataskaevu tn, Niguliste tn, Rüütli tn, Toompea (Piiskopi tn, Rutu tn, Kiriku tn, Kiriku plats, Kohtu tn, Toom-Rüütli tn, Rahukohtu tn, Toom-Kooli tn);

II piirkond on Pikk tn, Vaimu tn, Pagari tn, Oleviste tn, Tolli tn, Lai tn, Suurtüki tn, Kooli tn, Laboratooriumi tn, Suur-Kloostri tn, Väike-Kloostri tn, Nunne tn, Aia tn, Vana-Viru tn, Uus tn, Müürivahe tn (Viru tn ja Munga tn vaheline ala), Munga tn, Vene tn, Pühavaimu tn, Apteegi tn, Mündi tn, Kinga tn, Olevimägi, Sulevimägi, Inseneri tn, Kanuti tn Aia tn 18-20 vaheline lõik).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2006, 11:25
Otsi:

Ava täpsem otsing