31. oktoober 2006 kell 10:42

Süütevedelik võis Tartus nõuda veel kaks inimelu

Tartu politsei leidis esmaspäeval mahajäetud majast kaks kodutut, kes võisid surra süütevedeliku joomise tõttu. Politsei pressiesindaja rõhutas samas, et surma põhjus pole veel kindel ja selle selgitab välja ekspertiis, kirjutas postimees.ee.

Üle-eelmisel nädalal selgus, et alates 16. oktoobrist on kahtlaste jookide tarbimise tõttu hukkunud 1959. aastal sündinud Vladislav, 1949. aasta Helja, 1976. aastal sündinud Kaupo ja 1958. aastal sündinud Guido.

Mõni päev hiljem suri Loksal juba kuues ja Tartus esimene ohver. Lisaks on Kiviõlis kahtlane metanoolijook kustutanud veel kaks eluküünalt.

Igal aastal metanoolijoogi manustamise tõttu üle 30 inimese.

Sotsiaalministeerium hoiatab inimesi, et nad ei tarbiks salaalkoholi ega vedelikke, mis pole mõeldud joomiseks.

Hetkel kuum