U-Net tunnistati Eesti parimaks internetipangaks

Annika Matson 01. november 2006, 12:56

Teisipäeval Riias esitletud Balti E-panganduse
raport tunnistas teist aastat järjest Eesti parimaks internetipangaks SEB Eesti
Ühispanga U-Neti, teatas pank.

Uuring võttis arvesse internetipankade funktsionaalsust, kasutajasõbralikkust, selgust, mugavust, klienditeeninduse kvaliteeti ja mobiilpanganduse võimalusi.

Balti E-panganduse raportit koostab rahvusvaheline juhtimis-, turundus- ja tehnoloogiliste lahenduste konsultatsioonide ettevõte Metasite Business Solutions.

See on ainus sõltumatu uuring, mis hindab kõigi 37 Balti riikides tegutseva panga internetipankade taset ja elektroonilist klienditeenindust. Raporti koostamisel vaadeldi üle 500 erineva kriteeriumi ning analüüsiti üle 18 500 andmeühiku.

"SEB Eesti Ühispanga internetipank U-Net on juba teist aastat tunnistatud parimaks internetipangaks Eestis. Oleme saavutanud taseme mis lubab väita, et suudame pakkuda oma klientidele maailma paremikku kuuluvat teenindust." ütles e-Teenuste osakonna juhataja Ragnar Toomla. "Võrreldes eelmise aastaga on vahe meie peamiste konkurentide, paremuselt teise hinnangu saanud Sampo Panga ning kolmanda koha saavutanud Hansapanga, ees kasvanud. Head meelt teeb ka see, et sel aastal esimest korda raportisse kaasatud mobiilpanganduse teenuste osas sai SEB kõige kõrgema hinnangu."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. November 2006, 12:55
Otsi:

Ava täpsem otsing