• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politsei paljastas vargast ühistuesimehe

  Narva politsei paljastas korteriühistu esimehe, kes aastaid varastas ühistu raha, mille eest remontis oma firma ruume, maksis arveid ja ostis auto, kirjutas SL Õhtuleht.

  2002. aastal sai töötust Sergeist korteriühistu esimees kuupalgaga 2000 krooni.
  Samal ajal tegeles ta firma asutamisega, mille esindus asus ühistu keldris.
  Ida prefektuuri majanduskuritegude talituse komissari Jevgeni Fedorenko sõnul hakkas Sergei korteriühistu raha raiskama samm-sammult: algul maksis kinni enda ja firma telefoniarved, siis ostis ehitusmaterjale, millest osa läks korteriühistule, teine osa tema suvilasse. «Samast rahast tegi ta remondi enda firma esinduses,» rääkis Viru ringkonnaprokurör Gustav Blumberg SL Õhtulehele.
  Sel viisil talitas Sergei 2003. aasta oktoobrini, mil majaelanikud hakkasid kulude aruannet nõudma. «Raamatupidamistõendist saigi kriminaalmenetluse alus,» ütles Fedorenko, et uurimisel tegid politseinikud kindlaks: hoolimata sellest, et majaelanikud maksid kõik arved õigel ajal, oli ühistu kommunaalteenuste eest 130 000 krooni võlga.
  Kolm aastat kestnud uurimise tulemusel on Sergeile esitatud kuriteokahtlustused. Prokuröri sõnul on praegu arestitud tema vara – auto ja kahetoaline korter.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.