Uus portaal MinuGalerii: meil poolpaljaste noorte pilte ei ole

02. november 2006, 13:22

Uus suhtlusportaal MinuGalerii välistab
poolpaljad noorte pildid oma koduleheküljel. Lähimaks konkurendiks peab
MinuGalerii Orkutit.

Laika Mobile Media turundusjuht Enel Lausa ütles, et Soomes on IRC-Galleria suhtlusportaal sama, mis rate.ee Eestis: juhtiv noorte meediakanal. Eesti portaali MinuGalerii puhul on võetud üle täpselt sama kontseptsioon, mis on Soomes.
Lausa sõnul eristub MinuGalerii rate.ee-st seeläbi, et seal pole hindamist. "See on lihtne portaal lihtsatele inimestele. Portaali eesmärgiks on see, et inimesed saaksid võimalikult palju pilte üles panna," rääkis Lausa.


Lausa rõhutas, et portaalis kõiki pilte ei tohi üles riputada: "Ei tohi üles panna poolpaljaid pilte nagu on praegu rate.ee-s. Mingit vihjet seksuaalsusele ei tohi olla," märkis Lausa.
Lausa sõnul on kõik siinsed portaalid mingil määral neile konkurendid, samas võistlust nad tekitada ei taha. Eraldi konkurendina ta rate.ee-d välja ei tulnud: "Idee poolest on meile suurim konkurent Orkut, mis on põhimõtteliselt eliitsem. Iga üks sinna portaali tulla ei saa, vaid ainult kutsetega," selgitas Lausa.
Turundusjuhi sõnul on uue portaali eesmärgiks saada kasutajateks umbes 30% 12-30.aastatest.

Soome suurima kasutajaskonnaga suhtlusportaal IRC-Galleria avas eestikeelse MinuGalerii-nimelise portaali, teatas Laika Mobile Media AS.
MinuGalerii on suhtlusportaal, mille kaudu on võimalik suhelda oma sõpradega ning leida uusi põnevaid tutvusi. Lisaks on võimalik kommenteerida kasutajate pilte, pidada internetipäevikut, suhelda erinevates kommuunides ning luua oma pildigalerii.

MinuGalerii on loodud Soome suurima suhtlusportaali IRC-Galleria baasil, mis on tegutsenud alates 2000. aasta detsembrist. IRC-Gallerial on 370 000 aktiivset kasutajat ning peetakse suurimaks noorte meediakanaliks Soomes. Samalaadne suhtlusportaal toimib ka Leedus, Lätis, Venemaal ja Ukrainas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2006, 18:36
Otsi:

Ava täpsem otsing